Els dos nous equips, Sant Vicenç i Estación, van debutar oficialment a casa seva en la segona jornada de la Quarta Catalana. El conjunt sallentí de l'Estación, fundat aquest any, va obtenir la primera victòria de la temporada després d'imposar-se gràcies a un solitari gol d'Horneros a deu minuts del final davant del Palillo. Aquest cap de setmana, però, la gran novetat va ser l'entrega dels carnets de socis als aficionats abans de l'enfrontament. El club bagenc té fins ara un total de 174 socis gràcies a la iniciativa del club per intentar engrescar els aficionats.

Els socis que van omplir el camp municipal de Sallent també van rebre com a obsequi del club, a part del seu carnet de soci, la samarreta blanca i negra de l'entitat bagenca. El CF Estación és una entitat creada de nou a Sallent i porta el nom del desaparegut barri sallentí. Els seus colors són el blanc i el negre i juga al camp municipal de la població bagenca. La Planta de Sallent (residus industrials) és el patrocinador principal del nou conjunt de Sallent.

Pel que fa a l'enfrontament, ambdós equips van disputar un partit molt anivellat sense grans ocasions de gol. No va ser fins al minut 80 quan el defensa central Horneros, va xutar des de tres quarts de camp i va poder sorprendre el porter visitant. A partir del gol, els locals van començar a interrompre el ritme de joc amb faltes i el marcador ja no es va moure més.

Nova gespa a Sant Vicenç

A Sant Vicenç de Castellet es va recuperar el futbol coincidint amb l'estrena del remodelat camp. El Sant Vicenç 2018, club que tornarà a passejar els colors blau-i-grana pels diferents camps de la comarca del Bages i el Berguedà, va estrenar la nova gespa diumenge amb el partit que el va enfrontar al Marganell (2-2).

Dissabte, però, va ser el torn del futbol base i dels veterans, que van ser els primers a gaudir de la nova gespa. En el partit de Quarta Catalana en què el Sant Vicenç i el Marganell van empatar a dos gols, el club bagenc va convidar l'Esteve Olivella, representant de la Federació Catalana de Futbol. El Sant Vicenç i el Marganell es va repartir els punts en l'estrena de la nova gespa artificial. Els locals van veure com els visitants remuntaven el gol inicial, però a les acaballes els santvicentins van poder empatar i van gaudir de fins a un parell de pilotes el pal que haguessin pogut donar els tres punts als de casa.