El britànic Lewis Hamilton ha ampliat el seu avantatge al capdavant del Campionat del Món de Fórmula en guanyar aquest diumenge el Gran Premi de Rússia, disputat a la ciutat olímpica de Sotxi, enfront del seu company a l'equip Mercedes, el finlandès Valtteri Bottas.

L'anglès ha sabut esperar el seu moment. Tot semblava encaminat cap a un doblet de Ferrari, però amb l'abandonament de l'alemany Sebastian Vettel a la volta 28 per un problema en el motor del seu monoplaça s'ha desencadenat la reacció de Lewis Hamilton i de Mercedes.

El defensor del títol va passar de ser tercer a rodar a la primera posició. Es va mantenir aquí fins al final.

Valtteri Bottas va completar el 1-2 de Mercedes en un circuit on només guanyen les fletxes platejades. Des de la inauguració del Gran Premi, l'any 2014, només han triomfat els seus pilots. El jove monegasc Charles Leclerc (Ferrari) va completar el podi.

L'espanyol Carlos Sainz (McLaren) va finalitzar en la sisena posició, seguit pel mexicà Sergio Pérez (Racing Point).