L'entrenador del Manresa reconeixia que el seu equip havia jugat millor a la segona part: «A la primera hem estat molt imprecisos i no hem sabut escollir bé quan jugar en curt i quan en llarg. Tot i això hem estat correctes defensivament i el fet de marcar ens ha donat un plus de tranquil·litat. A la represa hem tingut més control i més paciència a l'hora d'atacar. Defensivament només recordo que ens han rematat amb perill en una ocasió a la sortida d'un córner».

Peralta va afegir que «l'equip s'ha sabut sacrificar i ha tingut personalitat, concedint poques ocasions. Hem demostrat tenir pólvora al davant, tant en el joc combinatiu com en el joc directe. Cada jugador té el seu rol, però tots són importants. No només són onze, sinó que és tota la plantilla».

El tècnic del Castelldefels, Miki Carrillo, admetia que «avui no hem estat al nivell esperat. Primer hem comès un penal infantil amb el qual costa jugar en aquesta categoria amb el marcador en contra. Tot i això hem fet un tram final del primer temps prou bo. A la segona part ens hem enfonsat i hem estat molt tendres en defensa, hem concedit molts espais al nostre rival. Sabíem el potencial del Manresa, un equip que aquesta vegada ens ha superat. Ha fet calor, hem tingut baixes, però el futbol és un esport i t'has d'adaptar».