El Manresa ha resolt amb victòria el sisè compromís de la lliga de Tercera Divisió. Visitava el Congost el que era el quart classificat, el Castelldefels. Els manresans, amb una defensa impecable, han doblegar un rival en bona ratxa. El gol anotat per Walter Fernández de penal (comés sobre Biel Rodríguez) ha facilitat molt les coses. Era el minut 14 i amb l'1 a 0 el partit ha posat de cara per als manresans, malgrat que han fet, en línies generals, una primera part força irregular, amb moltes imprecisions i pèrdues de pilotes, encara que els visitants, malgrat portar la iniciativa, poc van inquietar la porteria defensada per Pol Busquets. A la represa, el Manresa ha millorat i ha muntat contracops amb perill fins que al minut 66, Biel Rodríguez superava el porter visitant Toni Texeira després d'una aturada d'aquest a un remat inicial de Fran Orellana. Amb el 2 a 0, tot i que ho ha intentat, el Castelldefels s'ha enfonsat i els d'Andreu Peralta podien haver incrementat el marcador al seu favor.