La Salle Manresa S. Gol no va poder debutar al grup 3 de Primera Catalana amb victòria, ja que va caure a la seva pista enfront el Club Natació Terrassa (70-74).

En la primera part els jugadors dirigits per Toni Mañosas van tenir el control del matx, practicant un joc bastant alegre. Tot i això, no va ser fins el segon quart quan van poder escapar-se en l'electrònic, arribant a la mitja part de l'enfrontament amb dotze punts de diferència (35-23).

A l'inici de la segona meitat la tònica va ser més o menys la mateixa, i els bagencs van entrar en els deu darrers minuts amb deu punts de marge (58-48). En aquests, els lasal·lians van arribar a tenir una màxima renda de catorze punts, però a partir d'aquí tot va canviar. I és que els àrbitres van assenyalar dues polèmiques tècniques a la banqueta, fet que va comportar la desqualificació del tècnic Mañosas. Aquesta situació va fer que els jugadors manresans perdessin la concentració, i els visitants ho van saber aprofitar per endur-se la victòria en un final molt anivellat.