El Baxi Manresa ja coneix tots els seus rivals per a la Champions League, que comença el proper 16 d'octubre. El Lietkabelis lituà va perdre ahir el partit de la tornada contra el Keravnos de Xipre (77-82), però el global de l'eliminatòria va ser favorable als locals (148-137) i estaran en el grup A de la competició europea.

Juntament amb el Lietkabelis i el Baxi Manresa, els altres components del grup A són el Dinamo Sàsser itàlia, el Filou Oostende belga, l'UNET Holon d'Israel, el Türk Telekom d'Ankara (Turquia), l'Estrasburg francès i el primer rival dels de Pedro Martínez en aquesta Champions League: el Polski Cukier Torun.

Els polonesos visitaran el pavelló Nou Congost el proper dimecres 16 d'octubre (20.30 hores) pel debut en la competició. Precisament en la segona jornada serà quan rebrà la visita del Lietkabelis, un equip que, en principi, no donarà gaires problemes als manresans. En l'equip lituà hi ha l'exjugador del Manresa Zeljko Sakic, que va estar durant la temporada 2014-15 sota les ordres, casualment, de Pedro Martínez.