El Club Bàsquet Igualada va obtenir la seva segona victòria en dos partits al grup C-A de la Lliga EBA, en aquesta ocasió a la complicada pista del Tenea Esparreguera (76-78), en un matx entre dues formacions de les nostres comarques.

En el primer quart hi va haver molta igualtat, i va ser l'equip visitant qui va obtenir tres punts de marge al final (17-20). En el segon, els jugadors del Baix Llobregat Nord van capgirar el marcador per arribar a ser capdavanters en l'electrònic al descans (43-42).

A la represa, els esparreguerins van obrir un petit marge de sis punts al final del tercer quart (63-57). En els deu darrers minuts els anoiencs es van mostrar superiors i van aconseguir un triomf molt treballat. En la propera jornada, l'Esparreguera rebrà el MoraBanc Andorra B (dissabte a les 18 hores), mentre que l'Igualada jugarà a Les Comes contra el Quart, l'actual líder (dissabte a les 17.45 hores).