Marina Chavarria, sallentina de l'Egiba, de 17 anys, va sumar un nou èxit al seu dilatat currículum en l'especialitat de trampolí. La jova gimnasta s'ha adjudicat en aquesta ocasió el Campionat d'Espanya absolut, en la competició que ha tingut lloc al Poliesportiu Pisuerga de Valladolid. En la màxima categoria de trampolí femení, Marina Chavarria va obtenir una nota de 100.770 a la final (46.395 i 54.375), superant a Noemí Romero (98.150 amb 47.000 i 51.150), que havia estat campiona l'any passat, i que en aquesta ocasió es va haver de conformar amb la medalla de plata. El bronze va ser per a gallega Melánia Rodríguez amb 97.705 (46.200 i 51.505).

L'exercici lliure de la Marina Chavarria presentava una gran dificultat que va ser valorat amb 54,375 punts, dos i mig més que el de la segona classificada. A part del títol, la sallentina també va ser premiada amb el Premi Iberdrola a la millor gimnasta dels campionats de Valladolid.

El seu company de l'Egiba, el manresà Robert Vilarasau no va tenir la mateixa sort. Va aconseguir la primera posició en la fase classificatòria amb 107,055 punts, amb la millor nota tant en l'exercici obligatori com en el lliure, però una desafortunada caiguda a la final el va deixar relegat a la cinquena posició d'una competició guanyada pel madrileny Jorge Martín. Hauria estat la cirereta del pastís poder aconseguir per part de l'Egiba els dos títols absoluts.

Sigui com sigui, tant la Marina Chavarria com el Robert Vilarasau han estat seleccionats per participar aquest proper cap de setmana i en el mateix escenari del Poliesportiu Pisuerga a la Copa del Món de trampolí, que es disputarà del 3 al 6 d'octubre. Per aquest motiu, els dos gimnastes de l'Egiba ja s'ha quedat a Valladolid per tal de preparar aquesta competició de màxim nivell internacional.