El Club Equitació del Bages, el qual és ubicat a Sant Fruitós, ha obtingut resultats destacats en les últimes setmanes amb els seus genets representatius en la Lliga Catalana de Doma Clàssica.

Una de les proves, inclosa en el Concurs de Doma Territoral, es va fer a les instal·lacions el Club Esportiu Can Caldés, ubicat a Sant Cugat del Vallès. El genet Martí Pons Tobías, manresà de 16 anys que és resident a Sant Salvador de Guardiola, i en categoria juvenil, va ser segon classificat a la prova que va realitzar amb el seu cavall Banquero Jav. D'altra banda, David Pubill Cunill, en categoria de Reprise 3, va ser primer amb el seu cavall Galán. El 2018 Pubill va quedar primer del seu grup en la final de la Lliga Catalana. Ambdós genets tenen com a preparador Pere Marquès.

En una altra prova, que es va fer al Care Horse de Vallgorguina, el genet Martí Ponsa es va imposar en la categoria juvenil muntant de nou el seu cavall Banquero Jav. Era una prova classificatòria per poder entrar a la finalíssima de la Lliga Catalana, a la qual només accediran els 5 primers genets de les proves prèvies. A hores d'ara el bagenc Martí Ponsa i Banquero Jav es troben a la segona plaça.