El CF Igualada de Moha no està fent una bona arrencada de lliga en el retorn a la Tercera Divisió. Ha perdut els cinc partits en els quals ha saltat al camp i és el cuer del grup cinquè.

De tota manera, els blaus estan en disposició de poder sumar si aprofiten la visita, aquesta tarda a les 18 hores a les Comes, d'un dels equips que també es troba en una situació complicada. El Peralada té 4 punts, només un més que els igualadins. Els 3 que té l'equip de Moha els va guanyar sense fer rodar la pilota per la retirada de la competició del Reus. El Manresa, que en té 9 després de sis partits, amb dues victòries al Congost i la de Figueres del primer partit, es posarà amb 12 punts aquest diumenge ja que li tocava enfrontar-se als del Baix Camp.

Pel que fa a Primera Catalana, el Martorell es desplaça demà al camp del Viladecans. L'inici de la lliga dels martorellencs ha estat molt estimable, i són quarts amb vuit punts. Pel que fa a la Segona Catalana, destaca el partit entre el Sallent i el Berga, demà a partir de les 16 hores en el terreny de joc dels bagencs, que tenen 6 punts, dos més que el seu rival.