Tinara Moore hi va posar els fonaments i Georgina Bahí la cirereta. Dos triples consecutius de la capitana van permetre al Cadí aconseguir la segona victòria de la temporada en dos partits.

Les vitorianes ben aviat van començar a manar en el parquet i en el marcador. L'Araski va tenir un marge còmode d'entre sis i deu punts durant la major part dels compassos inicials. Només algunes accions aïllades mantenien el Cadí dins el partit i amb unes diferències en cap cas inabastables.

Encara que el Cadí estava un pas per sota, duia una marxa menys, l'Araski només tenia sis punts de marge al descans (29-35). L'arrencada de la segona part, lluny de portar una reacció local, evidenciava la superioritat que havia deixat veure l'Araski en els primers vint minuts. Després d'un bàsquet inicial de Moore (31-35), onze punts consecutius de les basques van posar la màxima distància en el marcador (31-46).

Llavors apareixeria la figura de Tinara Moore, qui amb set punts consecutius va fer que en només dos minuts el Cadí tornés al partit amb força, amb una diferència per sota dels 10 punts (38-46) i la dinàmica havia canviat. Urieta va aturar el partit. Però ni això ni la quarta falta de Wiese van descentrar ara les urgellenques.

Tot plegat va fer que al darrer període s'hi entrés amb un marge de quatre punts (46-50). I quan semblava que dues cistelles de Seda donarien el triomf a l'Araski, va erigir la figura de Georgina Bahí. Dos triples seguits seus van permetre al Cadí signar una remuntada de thriller.