El Reial Madrid va assegurar-se el primer lloc amb una soferta victòria al Santiago Bernabéu davant d'un Granada que va lluitar fins al final i va retallar un 3-0 en contra per posar emoció fins al final.

Amb la principal novetat de Carvajal al lateral esquerre i Bale tornant a l'onze inicial, els de Zidane van imposar un joc ràpid, tant que en només dos minuts Benzema va obrir el marcador gràcies a una passada de Bale. El tècnic blanc es va veure obligat a fer un canvi i Modric va entrar per Kroos, que amb molèsties havia demanat el canvi. Abans del descans, el conjunt blanc va fer el segon gol. Una passada de Valverde va recollir-la Hazard per, amb un barret, superar Rui Silva.

Tot i que al Madrid li va costar carburar a l'inici del segon temps, al minut 61 va trobar el tercer gol. Valverde va robar la pilota i va cedir-la a Hazard, que va construir la jugada i va passar la pilota a Modric. El croat, amb una fuetada imparable, va perforar la porteria andalusa. En el segon partit com a titular a la lliga, Areola va cometre un penal. Carlos Fernández va pressionar-lo i el porter francès, en treure-se'l de sobre, li va fer penal. Machís, al 68 i des dels onze metres, va marcar el 3-1. En la sortida d'un córner, Víctor Díaz va perllongar la pilota i Domingos va posar emoció amb el 3-2 al minut 77. Abans del xiulet final, James va sentenciar a la contra.