El CH Sant Esteve va aconseguir la primera victòria de la temporada a casa en la tercera jornada de la lliga en un derbi del Baix Llobregat contra el CH Sant Vicenç-Bar Mi Casa (25-22). El partit va ser molt lluitat pels dos equips, anaven 11-12 al descans, i no es va poder decidir fins als minuts finals de l'enfrontament.

Els germans Ridao van ser els més destacats del conjunt local, després d'anotar 8 gols entre els dos. També va ser rellevant el partit d'Alberto Escudero, que ell sol va marcar cinc dels gols de l'equip del Baix Llobregat Nord. Dels visitants, va destacar Joan Gabriel Martínez, màxim golejador del partit amb 7. El CH Sant Esteve es desplaçarà el cap de setmana vinent fins a Barcelona, on s'enfrontaran a l'Handbol Poble Nou.