L'expulsió d'Ousmane Dembélé en el partit de diumenge contra el Sevilla (4-0) li podria costar més cara al Barça del que es podia imaginar en principi. El davanter francès va rebre la segona targeta groga, que va comportar la seva expulsió, per dir a l'àrbitre del partit al Camp Nou, Mateu Lahoz, que era molt dolent.

El Comitè de Competició ja ha sancionat altres vegades amb dos partits sense jugar futbolistes per protestar de manera similar a l'àrbitre. El cas més recent és el del jugador danès del Deportivo Michael Krohn-Delhi, que va ser sancionat fins a dos partits per dir a l'àrbitre la temporada passada les mateixes paraules exactes: «Ets molt dolent».

L'exfutbolista del Leganés Gabriel Pires també es va perdre dos partits per dir a l'àrbitre, un cop finalitzat el partit, que era molt dolent. Orellana també va tenir la mateixa sanció l'any 2016.

El partit que de segur que es perdrà és el proper de lliga, amb la visita dels blaugrana a un dels camps més complicats de Primera Divisió, el de l'Eibar (dissabte 19 d'octubre, a les 13 hores). Però el següent enfrontament que té el FC Barcelona és el clàssic contra el Reial Madrid al Camp Nou, que es disputarà el 26 d'octubre a les 13 hores i, si Dembélé és sancionat dos partits, se'l perdrà.