Un dels referents ofensius del Manresa FS Asis Boukhress ha participat aquests dies en un torneig internacional de futbol sala amb la selecció absoluta del Marroc. Aquests competició en forma de quadrangular, que ha tingut lloc a la ciutat xinesa de Changshu, ha estat guanyada pel combinat marroquí i sense conèixer la derrota.

El Marroc, que es troba en plena preparació de la Copa d’Àfrica que ha de tenir lloc el proper mes de gener en pistes marroquines , es va imposar per 3 a 0 a Malàisia, per 5 a 0 a Xina i per un ajustat 3 a 4 a Dinamarca, en tots els casos amb protagonisme d’Asis Boukhress, que ha format part de totes les convocatòries de la selecció marroquina aquest any.

La participació del manresà al torneig de la Xina va impedir que diumenge jugués el partit de lliga que el Manresa FS tenia programat a la pista del Natació Sabadell corresponent a la lliga de Segona B i que va perdre per un ajustat 3 a 2. En principi es compte que dissabte, davant l’Escola Pia de Sabadell al Pujolet, Asis Boukhress ja estigui disponible.