El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Toni Massegú, ha admès que hi ha petites coses que queden per resoldre al camp municipal de la Mion i que s'hi està treballant. «La setmana que ve tenim programada una reunió de treball amb ells, estem al cas de les mancances que hem d'anar resolent de mica en mica», ha assegurat Massegú».

Pel que fa a punts concrets, respecte al talús de terra que hi ha en un dels laterals, Massegú té clar que això «no ho preveia el projecte i per tant hem de buscar una solució. Estem mirant a veure quina és la millor, potser tapar-ho amb gespa artificial». Respecte a la manca d'aigua per al reg, el regidor d'Esports ha comentat que «si no està resolt està en via de ser-ho. També, el que fa referència als bancs per seure i les papereres és una comanda que fa dies que es va fer».

En relació al camp de futbol 7 a l'exterior, convertit en un pàrquing, Massegú ha dit que «en això ens trobem en un impàs. El club es va desentendre de l'espai, va treure la barrera i ara hi aparquen els cotxes. No hi ha llum perquè hi havia contaminació lumínica que afectava alguns veïns, però això realment és un problema. Ho hem de resoldre perquè aquest espai és zona verda i esportiva. Estem en contacte amb la regidoria d'Urbanisme perquè hi ha un projecte participatiu al Puigberenguer que ho pot condicionar».