El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz, del TBellès, ha acabat segon el campionat de Grans Clàssiques Trofeu Joan Casadevall, després de ser desè en el 65è Trofeu Festes del Tura disputat a la comarca de la Garrotxa.

L'olotí Adrià Moreno va segellar l'exhibició del seu equip AVC Aix en Provence per endur-se un any més la victòria a casa, mentre que Guillem Muñoz entrava amb el pilot a 1' 5'', i ocupava la desena posició de la general, i tercera de la categoria elit. Aquesta cursa era la darrera que puntuava per al campionat de Grans Clàssiques, que ha guanyat Marc Brustenga (Vélo Club La Pomme Marseille) amb 332 punts, seguit de Guillem Muñoz amb 308 punts.

La classificació a la cursa de les Festes del Tura va quedar: 1r Adrià Moreno (AVC Aix en Provence) 2:35:58; 2n Axel Narbonne (AVC Aix en Provence) a 0:51; 3r Marc Brustenga (Vélo Club La Pomme Marseille) a 1:05; 4t Tristan Cardew (The Service Course) a 1:05; 5è Clement Delcros (AVC Aix en Provence) a 1:05; 6è Harrison Wood (AVC Aix en Provence) a 1:05; 7è Adrien Maire (AVC Aix en Provence) a 1:05; 8è Abel Balderstone (Valverde Team-Terra Fecundis) a 1:05; 9è Jonathan Couanan (AVC Aix en Provence) a 1:05; 10è Guillem Muñoz (Bike Kids-TBellès) a 1:05.