El davanter i capità del FC Barcelona, Leo Messi, es va plantejar marxar d'Espanya en contra de la seva voluntat quan va haver d'anar a judici i va ser imputat per presumptament haver defraudat uns quatre milions d'euros a Hisenda. A més, va reconèixer que va arribar a pensar que Neymar acabaria al Reial Madrid si no tornava al conjunt català.

«El 2013 i el 2014 va ser una època en què la meva família i jo ho vam passar molt malament. Vaig ser el primer, i per això va ser tan dur. Van demostrar que, anant a totes contra mi, anaven contra tots els futbolistes i esportistes, i així va ser», es va sincerar en una entrevista a El Món a RAC 1.

«En aquella època em va passar pel cap marxar. No per voler deixar el Barça sinó per voler deixar Espanya, sentia que estava sent molt maltractat i no em volia quedar més aquí. Crec que vaig tenir la porta oberta de molts clubs, però mai no hi va haver una oferta inicial, perquè tots sabien les meves ganes de seguir al Barcelona», va assegurar Messi.

El cas va acabar amb un pagament voluntari per part del jugador de 10 milions d'euros a Hisenda, més del que presumptament havia defraudat per no pagar impostos dels seus drets d'imatge. Tanmateix, aquesta operació va estar a prop, segons va reconèixer Messi en aquesta entrevista, de posar fi a la seva carrera a l'entitat blaugrana.

Guardiola, «el millor»

No va ser així, i va continuar en un equip blaugrana amb el qual va conquerir l'any 2015 un altre triplet, amb Luis Enrique, com el que va aconseguir el 2009 amb Pep Guardiola. El de Rosario no dubta que el de Santpedor és el «millor» entrenador que ha tingut mai, seguit de «molt a prop» pel tècnic asturià.

No obstant això, Messi creu que l'equip ha deixat escapar «moltes oportunitats» de guanyar més Lligues de Campions. «Crec que sí, que hem deixat escapar moltes oportunitats i podríem haver guanyat alguna Champions més durant aquest temps, però no ha estat així», va opinar.

En aquest sentit, considera que, «lamentablement», fa molt de temps que no guanyen la Champions. «Em decebria estar un altre any sense guanyar-la. És l'objectiu de tots, tornar a gua-nyar-la i portar-la a casa», es va sincerar l'argentí.

L'operació Neymar

D'altra banda, Messi, en ser preguntat per Neymar i l'operació fallida de recuperar-lo aquest estiu, va ser sincer i va reiterar que volia veure'l vestit una altra vegada de blaugrana, i que va tenir por que finalment pogués acabar al Reial Madrid. El brasiler continua al PSG, tot i que l'argentí opina que es penedeix d'haver marxat a l'equip parisenc.