En un darrer quart sense cap mena de compassió a la pista del Zenit, el Barça va aconseguir una folgada victòria i suma 2 triomfs en 2 partits a l'Eurolliga. A l'equip rus, que és dirigit per l'entrenador català Joan Plaza i que té a les seves files fins a 6 exjugadors de l'ACB (entre ells Renfroe, l'exbase del Baxi), se li va acabar la benzina als últims deu minuts quan només va ser capaç d'anotar 7 punts.

El primer quart va arrencar amb una gran intensitat per part de tots dos equips. Voronov, per part del Zenit, i Claver, per part del Barça, van ser els dos màxims anotadors de deu minuts igualats. Els de Pesic van centrar el seu joc en la pintura, encara que amb una fluïdesa ofensiva escassa.

En el segon període, el conjunt català va sortir disposat a fer un canvi en el guió i va donar un cop sobre la taula amb un parcial de 0-8 (23-29). La rèplica local, però, va arribar amb els triples anotats pels jugadors de Joan Plaza. Van ser Trushkin, Alex Renfroe i Tim Abromaitis els que anotaven unes cistelles clau per posar equilibri en el marcador al descans, amb el 40-43 per als blaugrana.

En la represa, el partit es va anar desenvolupant en un frec a frec, i el Zenit es va arribar a posar fins i tot davant (51-50, min 28). La perla argentina de l'equip català, el base Leandro Bolmaro, guiava la reacció fins al 56-59 del final del tercer quart.

En els últims deu minuts ja hi va haver un canvi de panorama ben radical. El Barça es va aferrar als encerts de Kuric, anit la seva gran referència d'atac, i va ampliar el seu avantatge (56-64, min 32).

De mica en mica, sense gaire estridències però amb seguretat, els de Pesic gestionaven amb molt criteri la seva renda. I quan faltaven quatre minuts ja era de 14 punts, amb un 61-75 que va augmentar fins als 24 definitius davant d'un Zenit exprimit.