El partit número 100 de Neymar amb la selecció brasilera no es va poder acabar amb una victòria. En l'amistós celebrat a Singapur, la verdeamarella i el Senegal van empatar (1-1). Als 27 anys i vuit mesos, Neymar s'ha convertit en el jugador més jove de la història del Brasil en arribar a cent partits amb la selecció. Hi ha marcat un total de 61 gols; el rècord el té Pelé, amb 77 gols.

En el partit a Singapur, primer van marcar els brasilers gràcies a una diana de Roberto Firmino, als deu minuts de joc. Però el conjunt africà va anotar l'1-1 amb el penal que va transformar, en el minut 47, Famara Diedhiou. La jugada la va protagonitzar Mané, extrem del Liverpool, que va caure a terra després d'escapar-se per velocitat de Marquinhos i Thiago Silva, que li van fer falta dins l'àrea.

L'acció més destacada per part de Neymar va ser una rematada en un mà a mà davant del porter del Senegal, i també va disposar d'un llançament de falta directa. Amb el Brasil van jugar Casemiro, Arthur, Alves i Countinho.