11 de octubre de 2019
11.10.2019
Regió7

«La simbiosi entre la nostra prova i Les Comes és única i irrepetible»

10.10.2019 | 23:51
Sanz transmet passió espartana

Contribuir en la transformació de la societat a través de l'esport és el seu propòsit vital. Per sisè any consecutiu, Ángel Sanz i el seu equip duen a Les Comes una de les proves anuals de Spartan Race a l'Estat, amb la perspectiva d'igualar o superar el rècord de participació de l'any passat.


La Spartan Race Barcelona de Les Comes manté intacte el poder de convocatòria.

En l'última edició vam assolir la xifra rècord de 7.600 participants i, enguany, ja ultrapassem els 7.300 inscrits. Un any més, la cita de Les Comes serà la més concorreguda de l'Estat, amb xifres superiors a les de Madrid.

Unes dades que ratifiquen el vincle entre la finca surienca i la franquícia a l'Estat.

La simbiosi entre Spartan Race i Les Comes és única i irrepetible. Ningú pot parlar millor d'una cursa que els corredors que hi participen. La qualitat i atractiu del circuit de Les Comes ja es coneix arreu d'Europa i, per exemple, aquest dissabte i diumenge seran a Les Comes esportistes de tot el continent per completar la Trifecta Weekend, per córrer les tres curses característiques de les Spartan Race en un únic cap de setmana.

Valori'm l'actual temporada en l'àmbit estatal.

Tot i que estem en un curs de transició i d'innovació, hem continuat creixent. Arran del trasllat de la prova de Madrid a Los Ángeles de San Rafael (Segòvia), aquesta prova ha registrat una participació inferior, però a Mallorca i Andorra hem passat de 4.000 a 5.500 corredors. El circuit es tancarà a Còrdova el 16 de novembre. D'altra banda, per primera vegada a l'Estat, aquest setembre vam organitzar una Spartan Stadion al Wanda Metropolitano, que va aplegar 3.000 esportistes.

El reconeixement de les curses d'obstacles com a esport olímpic és factible?

Hi treballem d'un temps ençà i la constitució d'una federació internacional pròpia el maig és un pas en aquest sentit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.