El Cadí la Seu arribarà, aquest diumenge, a la quarta jornada de la Lliga Femenina amb la posició privilegiada de compartir lideratge i estar imbatut. Fins ara, els tres partits de les jugadores de Bernat Canut s'han saldat amb victòries, ni que fos al límit com l'assolida en el Palau d'Esports el cap de setmana passat amb l'Araski gràcies als dos triples de Georgina Bahí. Les urgellenques comparteixen la primera posició amb les gironines de l'Spar Citylift i el Perfumerías Avenida de Salamanca, els equips finalistes de la lliga passada.

Precisament, demà serà l'equip de Salamanca el visitant a la Seu, i ho farà amb una jugadora que ha estat tot un referent per al Cadí en les últimes temporades. Es tracta d'Andrea Vilaró, escorta que, als 26 anys, es troba en la maduresa de la seva trajectòria esportiva, la qual l'estiu passat decidia posar el punt final a la seva trajectòria en l'equip pirinenc per acceptar una proposta d'un dels equips amb més poder, en tots els sentits, dins l'actual Lliga Femenina. Vilaró va viure un estiu especial ja que va formar part de la selecció estatal absoluta que va assolir la medalla d'or europea a Belgrad.

Al Perfumerías, Andrea Vilaró està jugant molts minuts, més de 27 per partit. Amb el Mann Filter va contribuir amb 7 punts més 6 rebots i 6 assistències. En el partit contra el Clarinos, a Tenerife, va fer 8 punts, i davant el Bembibre en va convertir 10. El partit entre el Cadí i el Perfumerías Avenida es juga demà, a partir de les 18 hores, al Palau d'Esports de la Seu.