Una de les reivindicacions que aquests dies ha fet la Pirinaica, la que el pàrquing exterior, darrere dels vestidors del municipal de la Mion, tingués il·luminació, ja s'ha fet realitat. Aquest espai, que va ser un camp de futbol-7 mentre es feien les obres d'instal·lació de la gespa artificial, s'ha convertit dar-rerament en una zona d'aparcament de cotxes, després que l'Ajuntament demanés al club que retirés la barrera que obstaculitzava el pas als vehicles.

Des del club, el directiu José Sebastián ha comentat que «estem molt satisfets amb aquesta mesura d'il·luminar aquella zona perquè dona més seguretat a la gent que utilitza les nostres instal·lacions. No sé que voldrà fer finalment l'Ajuntament en aquest espai, però el que sí que demanem és que es pugui restringir el pas dels cotxes, almenys a la nit».

Respecte a la resta de queixes, Sebastián ha dit que «tenim programada una reunió amb el regidor d'Esports, Toni Massegú, i els seus tècnics per posar fil a l'agulla a les millores que reivindiquem, i que pensem que són el millor per a una instal·lació de la ciutat».