La Pobla Mafumet portava 459 minuts sense encaixar un gol. El darrer, i únic rebut abans d'enfrontar-se ahir al CE Manresa, va ser en la primera jornada de lliga, al camp de l'Horta i al minut 81 (1-2). Avui, els manresans, en un partit molt destacat, només han necessitat un minut per perforar la porteria tarragonina; un gol, que sumat a un segon al minut 55, ha servit per sumar un punt davant la Pobla Mafumet, un líder de la categoria que havia saldat amb victòria tots els partits que havia disputat en aquesta arrancada de la temporada. I fins i tot, els manresans haurien pogut guanyar si el llançament de falta de Luque a les acaballes hagués entrat a porteria enlloc de topar amb el pal.

El partit d'avuir al Nou Estadi ha estat vistós per a l'espectador, encara que la calor no ha ajudat a un ritme més alt dels jugadors. El CE Manresa ha encarat bé l'enfrontament. Corria el minut 1 quan, després d'una recuperació al mig del camp, Joel Méndez ha rebut una assistència de Joanet; tot sol dins de l'àrea ha creuat la pilota lluny de l'abast del porter Arnau Riera. No han tardar els tarragonins (filials del Nàstic) a reaccionar i al minut 7, ha arribat el gol de l'empat d'Óscar Gómez després d'una bona acció per la dreta. El control del mig del camp el tenia la Pobla Mafumet amb un bon joc de combinació. Al minut 26, Sergi Montero ho ha provat amb una falta directe que ha marxat alta per ben poc. També ha estat molt intencionada la rematada del local Luque, que ha anar a fora arran de pal (min 28). A la mitja hora de partit, ha marcat la Pobla Mafumet. Ha estat ser Karim qui ha convertir en gol una falta directe a la frontal, molt ben executada amb la cama esquerra, lluny de l'abast de Pol Busquets. L'1 a 2 ha destarotat força els manresans però s'han refet abans del descans. Al minut 39, una bona passada de Walter a dins de l'àrea l'ha rematada Moha als núvols. En els minuts finals del CE Manresa ha desaprofitat bones ocasions.

A la represa ha continuat l'empenta manresana tot i buscant l'empat. S'han anat succeint les accions de perill a la portera visitant fins que al minut 55, Fran Orellana ha aprofitat una indecisió de la defensa tarragonina per fer el 2 a 2. A partir d'aquí, la Pobla Mafumet ha intensificat el seu domini destacant una acció en la què el central local Florent (min 66) ha estat encertat en allunyar una pilota que entrava a la porteria d'un equip que començava a veure com les forces flaquejaven, Tot i això, el CE Manresa ha disposat d'una clara opció per marcar, una falta directe que Luque ha enviat al pal (min 88) després d'una bona acció de David Sánchez abans de ser objecte de la infracció dels visitants.