La selecció espanyola no va poder obtenir la classificació per a l'Eurocopa del proper estiu, ja que va fer un mal partit i només va ser capaç de sumar un punt en la seva visita a terres noruegues (1-1). D'aquesta manera, l'equip estatal haurà d'esperar el matx que es jugarà dimarts a Suècia per certificar la seva presència al torneig continental. Ara mateix Espanya és el líder del grup F amb 19 punts, cinc més que els suecs, que són segons, i sis més que els romanesos, que ocupen la tercera posició provisional.

La primera meitat va ser bastant ensopida, i cap dels dos equips va aconseguir avançar-se en el marcador. Els noruecs ho van poder fer, però Abdellaoui va centrar una pilota senzilla que Kepa va poder aturar sense gaires problemes. Per part espanyola, els jugadors més destacats eren el centrecampista del Nàpols Fabián Ruiz i el lateral sevillista Jesús Navas, que va fer bona feina en l'aspecte ofensiu.

Espanya colpeja a la represa

En l'inici de la segona meitat, els jugadors dirigits per Robert Moreno van anar per feina i només van tardar dos minuts a establir el 0-1. Saúl va engaltar un fort xut des de fora l'àrea que va entrar a la porteria de Jarstein pel pal esquer-re. Tot seguit, els espanyols no podien sentenciar, tot i que van tenir ocasions per fer-ho, com un xut de Fabián que va sortir molt a prop del travesser. El duel no tenia amo, i els visitants veien com els locals, més fogosos que el seu rival, podien empatar en qualsevol moment. Aquest moment va arribar al temps de descompte, quan Kepa va protagonitzar una mala sortida i va envestir Elabdellaoui, i l'àrbitre no va dubtar a assenyalar penal. King va enganyar el porter del Chelsea i va establir l'empat definitiu.

Romania i Suècia golejen

En els altres dos partits del grup F que es van disputar ahir, Romania es va imposar per un clar 0-3 al camp de les illes Fèroe, amb dianes de Puscas, Mitrita i Keseru, mentre que Suècia tampoc va tenir problemes per vèncer a Malta per un contundent 0-4, amb un doblet de Larsson des del punt de penal, un gol matiner de Danielson i un altre en pròpia porteria del local Agius.