El Sala 5 Martorell va obtenir una còmode golejada davant d'un Salou que va topar enfront d'un conjunt local que va recuperar les sensacions i el bon joc. Els martorellencs, amb tots els efectius possibles, va ser molt superior al seu rival gràcies a un joc de possessió de pilota. Tot i el domini local, els visitants van posar-se davant en el marcador gràcies a una jugada d'estratègia. Els locals, tot i el cop, van seguir amb la mateixa filosofia i Pablo, també d'estratègia, va posar l'igualada. Aquest gol va donar confiança als jugadors dirigits per Victor González, que van ser capaços de marxar amb avantatge al descans després de marcar dos gols consecutius, 3-1.

A la represa, la dinàmica no va canviar i els martorellencs van seguir dominant. El Salou no va inquietar en cap moment la porteria defensada per Arriero. Oussama, en un gran contraatac, va sentenciar els tres punts per als locals amb el 4-1. Quan faltaven set minuts pel final, l'entrenador visitant va decidir sortir amb el sistema de porter jugador. Tot i el canvi de sistema, els visitants no van crear perill, mentre que el Sala 5 Martorell va acabar per arrodonir la golejada amb el cinquè gol, obra de Pau.