L'entrenador serbi Aleksandar Dzikic (Belgrad,1971) s'estrena en la lliga Endesa i avui se les haurà per primera vegada amb l'equip del Baxi Manresa. El d'aquesta nit serà el partit número 88 de lliga que enfronti ambdós equips, i en 65 ocasions s'ha imposat l'equip que jugava com a local.

L'Estudiantes té els dubtes dels ales Edgar Vicedo i Phil Scrubb. Del Manresa, Dzikic n'elogia que «és un equip disciplinat, que sap treballar dur. Jo m'espero un matx que sigui una batalla de quaranta minuts. Tenen una bona mescla de jugadors amb experiència i uns de més joves que volen fer-se un nom en aquesta lliga. En el partit que vam jugar a Fuenlabrada ens van fer mal els jugadors de banqueta, espero que haguem après la lliçó. Tinc un gran respecte per tota la trajectòria del coach del Manresa, Pedro Martínez, la seva carrera ja ho diu tot».

Víctor Artega, el pivot titular de l'Estudiantes i internacional (va ser a les finestres FIBA tot formant part de la selecció espanyola) diu que «serà un partit complicat, ho sabem. Però juguem a la nostra pista i davant la nostra afició, amb un rival directe. Vam perdre, ells i nosaltres, en la darrera jornada i volem tornar a guanyar. El Baxi és un equip físic, els agrada córrer, tenen jugadors molt actius. Crec que hem d'evitar que puguin fer el seu joc ràpid en transició, mirar de jugar en un cinc contra el cinc com més temps millor».

Per la seva banda, el colombià Juan Palacios manifesta que «serà important poder sortir a la pista amb molta força, especialment en la defensa, que és un aspecte en el qual ens ha faltat estar una mica més consistents fins ara».