L'Igualada va encadenar una nova derrota en la seva visita al camp del San Cristóbal, un dels més complicats de la competició per les reduïdes dimensions del seu terreny. El partit va començar amb un ritme força lent i travat, i als dos equips els costava encadenar quatre passades que els permetés elaborar alguna jugada per generar una ocasió de gol. Els locals apostaven per un joc més directe, a través d'alguna jugada aïllada que els pogués fer avançar en el marcador. Al minut 20 va arribar el primer gol del partit, després que Zarate rematés un córner executat magistralment. El gol inicial va despertar el conjunt blau, que va gaudir de força oportunitats per empatar el duel, però algunes van ser aturades pel porter i d'altres rebutjades pel travesser. En l'última jugada de la primera meitat, el San Cristóbal va aprofitar l'avantatge en el joc aeri per fer el segon gol, de nou a través d'un córner.

A la represa, els anoiencs van sortir a per totes, a la cerca d'un gol ràpid que els permetés entrar al partit, però de la mateixa manera que van rebre els primers gols va arribar el tercer. Un cop molt dur que va acabar d'enfonsar l'Igualada i que va permetre que els locals juguessin amb certa comoditat fins al final del partit. Amb el pas del temps, els igualadins van mostrar de nou una bona imatge, però no va ser fins al minut 89 que Sansano va anotar el gol de l'honor per concloure el partit amb un resultat de 3 a 1.

Amb aquest resultat, l'Igualada arrossega quatre derrotes consecutives, que el col·loquen en l'última posició de la classificació amb tan sols tres punts. El balanç d'aquesta temporada és d'una sola victòria i de set derrotes en les primeres vuit jornades de lliga. La setmana que ve intentarà revertir la complicada situació al Camp Municipal de Les Comes, on s'enfrontarà al Manresa.