La selecció de Noruega, que va aconseguir empatar (1-1) en el temps descompte amb Espanya dissabte a la nit, manté obert el grup F de classificació per a l'Eurocopa del 2020, després de les victòries de Suècia i Romania, encara millor posicionades per acompanyar Espanya.

La roja es va quedar amb 19 punts quan acariciava el bitllet per classificar-se i haurà d'esperar fins aquest dimarts davant Suècia, a domicili, per intentar-ho de nou. Els suecs es van imposar en la setena jornada (0-4) a Malta i són segons (14 punts), mentre que Romania tampoc va fallar (0-3) davant les illes Fèroe i es en té 13; Noruega és quarta amb 10.

Amb tres jornades per disputar en aquesta fase de classificació, la batalla serà dura, especialment per al segon lloc. Els suecs van guanyar sense cap problema amb els gols de Danielsson i dos penals de Larsson, a més del d'Agius en pròpia porteria. Mentrestant, a Romania li va costar més davant el cuer, amb un primer temps espès i un segon en què van arribar els gols, de Puscas, Mitrita i Keseru.

Neymar, lesionat

La selecció del Brasil va empatar ahir el segon partit consecutiu, davant Nigèria (1-1). Aquest nou amistós que es va saldar per als de Tite amb la més que possible lesió del seu davanter Neymar. El davanter del PSG es va posar la mà a la part posterior de la cuixa esquerra al minut 11 i el seleccionador brasiler va decidir substituir-per evitar complicacions.