L'entrenador del CE Manresa, Andreu Peralta, valorava el seu equip «de deu» en un partit amb moltes alternatives. «Hem començat molt bé amb el primer gol, però sabíem que ells serien perillosos i ens han empatat molt aviat. Amb poc temps per refer-nos ens han fet l'1 a 2 amb un llançament de falta, però ja abans del descans han millorat les sensacions i a l'inici de la represa hem disposat de moltes ocasions. Després del 2 a 2, és cert que ells han tigut la pilota, però pràcticament no ens han generat ocasions clares de gol».

Respecte al tram final de l'enfrontament, Andreu Peralta va comentar que el seu equip no es va conformar amb l'empat: «La demostració és que Luque ens ha demanat el canvi i per contra hem donat entrada a David Sánchez per mantenir la pressió a dalt. La nostra idea és guanyar sempre els partits. Hem estat valents i hem pogut vèncer amb el llançament de Luque que ha anat al pal».

El tècnic de la Pobla de Mafumet, Albert Company, va donar per bo l'empat en un camp «molt difícil davant un equip molt fort com a local, amb dos puntes que obliguen molt. Amb 2 a 2, tot i que potser hem tingut més la pilota nosaltres, considero que els dos equips teníem més por a perdre que ganes de gunayar».