Les possibilitats que Fernando Alonso i Marc Coma acabin participant al Ral·li Dakar del gener són més que elevades, però encara no és 100% oficial que l'asturià i l'avianès viatgin a l'Aràbia Saudita per disputar la prova.

La confirmació oficial serà el 24 d'octubre, quan l'escuderia Toyota anunciarà el seu equip per al Dakar. L'acte es farà al parc d'atraccions PortAventura, situat a Salou. La presentació de l'equip Toyota Gazoo Racing South Africa serà prèvia al Ral·li de Catalunya, prova puntuable per al Campionat del Món de Ral·lis. L'acte tindrà la presència del president de Toyota Gazoo Racing, que també és el vicepresident executiu de la Toyota Motor Corporation, Shigeki Tomoyama. Si no hi ha cap sorpresa d'última hora, Fernando Alonso serà a l'equip amb l'avianès Marc Coma de copilot.

A més, a l'equip també hi seran els recents guanyadors del Ral·li del Marroc, Giniel de Villiers i l'odenenc Àlex Haro, i l'actual campió del Dakar, el príncep qatarí Nasser Al-Attiyah, juntament amb el seu copilot, Mathieu Baumel.

L'equip del Toyota, si tenim en compte les parelles que han participat al Ral·li del Marroc, també serà integrat per Bernhard Ten Brinke (pilot) i Tom Colsoul.