Un equip mixt del CN Minorisa format per Núria Noguera, Kevin Marfil i Amand Redondo es va imposar en la categoria open del Campionat de Catalunya d'Aquatló per equips celebrat entre la platja dels Pescadors i el passeig Marítim de Badalona.

Els equips van sortir en la modalitat de contrarellotge havent de superar mil metres de natació i 5 km de cursa a peu. La formació manresana va entrar a meta en primera posició amb un temps de 37' 52''; al CN Minorisa el van seguir el CN Caldes amb 39' 39'' i el CT Granollers amb 39'49'' fins a quinze equips classificats.

En categoria absoluta masculina, el guanyador va ser el CN Barcelona (33' 18'') seguit del CT Cornellà (34' 00'') i del Fasttriatlon CN Montjuïc (34' 33''). El Prat Triatló va guanyar entre els equips femenins amb 37' 39''.