L'estrella del Barça, Leo Messi, va voler destacar la importància de tornejos com la lliga o la Copa en el moment de rebre la sisena Bota d'Or, que l'acredita com el màxim golejador de les lligues europees de la temporada passada. Messi va rebre el premi de les mans dels seus fills Thiago i Mateo just el dia que feia quinze anys del seu debut oficial amb el Barça, quan va substituir Deco en un duel contra l'Espanyol a l'Estadi Lluís Companys.

Messi, que ja supera de dues Botes d'Or Cristiano Ronaldo i que, l'any passat, va passar al davant al francès Kylian Mbappé en la lluita pel premi, va agrair l'ajut dels companys, representats per Luis Suárez i Jordi Alba. «Sense ells no n'hauria guanyat cap» dels sis que ha obtingut. El davanter argentí també va voler valorar títols com el de lliga, que són els que li permeten recollir distincions com aquesta. «La Champions és especial i cada any la volem guanyar, però som conscients que la lliga és el més important. Et porta després a estar bé a la Champions i a la Copa. És molt difícil no estar bé a la lliga i competir per la Champions quan toca jugar-la. No oblidem mai la lliga i la Copa perquè en el Barça sempre aspirem a totes les competicions».

L'acte va tenir lloc a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona i Messi va haver de respondre a diverses preguntes de la quitxalla present a l'esdeveniment. A més, la gala va gaudir d'una petita actuació a càr-rec del Circ del Sol, que representa Messi10 a Barcelona.