El Lietkabelis, l'equip lituà que la setmana que ve visitarà el Nou Congost, va estar a punt de donar la sorpresa i guanyar a la pista del subcampió italià i favorit del grup A, el Dinamo Sàsser. Van ser dos tirs lliures anotats per l'ala Dyshawn Pierre, autor de 24 punts, a tres segons per al final, que van posar fi a la resistència bàltica.

El partit va ser molt igualat, amb petits avantatges visitants a la primera meitat que van augmentar en el tram inicial de la segona. En l'últim quart, però, els sards van basar-se en Pierre i en el seu company Dwayne Evans per capgirar el resultat. Malgrat això, un triple de Lipkevicius a onze segons va estar a punt de provocar la victòria forana. Però la falta del mateix jugador sobre Pierre va donar l'oportunitat a Dinamo Sàsser de sentenciar.

Burgos, bé; Saragossa, no

Pel que fa als altres dos equips de la lliga Endesa que jugaven ahir, el San Pablo Burgos de Joan Peñar-roya va derrotar l'Anvers per 90-76 en un duel en què va haver de remar a contra corrent després d'haver anat perdent per set punts al final de la primera meitat. Els 19 punts de Goran Huskic, ben acompanyat per Fitipaldo, Vitor Benite i Earl Clark, van ajudar els castellans a liderar el seu grup juntament amb l'AEK d'Atenes, el Rasta Vechta alemany i el Hapoel Jerusalem.

Menys encert va tenir el Casademont Saragossa, que no va trobar mai el camí a Alemanya i va caure derrotat contra el Telekom Bonn per 85-71. El millor dels aragonesos va ser, precisament, un alemany, Benzing, amb 17 punts.