El Baxi Manresa es troba implicat en el grup A de la Champions i els primers partits ja es juguen aquest dimarts. A les 18.15 h, a la pista de l'Hapoel Holon israelià, l'equip amfitrió se les haurà amb el Turk Telekom d'Ankara. A les 20 hores, serà el torn de l'Estrasburg i el Filou Oostende, en pista francesa.

Demà, a banda del Baxi-Torun es juga el matx del Dinamo Sàsser amb el Lietkabelis lituà (20.30) a la pista de l'equip de Sardenya. El Lietkabelis visitarà el pavelló del Nou Congost, dimecres vinent.

Els partits del Baxi Manresa en la Champions es poden veure a la plataforma DAZN. A més a més del club bagenc hi ha altres equips de la lliga Endesa que prenen part en la mateixa competició que els manresans i que també es posen en marxa aquesta setmana. En el grup C, un Iberostar Tenerife que diumenge visita el Nou Congost rep avui el Nizhny Novgorod rus. Demà, en el grup D, el conjunt del Casademont Saragossa jugarà en la pista del Bonn, i el Burgos que entrena Peñarroya serà amfitrió de el Giants Antwerp, al grup B.