El Barça va sumar la tercera victòria en tres partits a l'Eurolliga en un duel marcat per la falta d'ambient al Palau Blaugrana, a causa de les manifestacions i la vaga d'ahir, i per les escapades en el marcador dels locals quan s'hi van posar. L'Alba va plantar cara en una primera part igualada, però va cedir sempre que els locals van prémer l'accelerador, primer amb nou punts seguits de Nikola Mirotic i un parcial de 20-4 en un llarguíssim tercer període, i després amb les anotacions de Higgins, Kuric i un revifat Abrines, que van trencar el duel en el dar-rer període.

Això sí, que un duel com el d'ahir duri més de dues hores fa pensar en la conveniència de l'excessiva utilització de l'instant replay, sobretot si cau en mans d'un col·legiat amb antecedents d'allargar massa els partits com l'eslovè Javor.

El Barça no va entrar gaire bé al partit, tot i alguns avantatges inicials, i no va controlar el llançament de tres dels alemanys, sobretot de Giffey. A més, Nnoko s'imposava a la pintura i el conjunt d'Aíto es va escapar fins al 19-25 del primer descans. El segon quart va ser pitjor. Sense una direcció clara, el mateix Giffey va donar el màxim avantatge al seu equip (19-30). Aleshores, però, va aparèixer la qualitat de Higgins que, unida al bon partit de Tomic, va propiciar que el seu equip arribés amb avantatge a la mitja part.

Una ratxa de Mirotic, amb nou punts seguits, va ser la que va trencar el partit en un tercer període en què va caldre lamentar la lesió de Delaney, el quart base blaugrana que cau, amb un problema muscular. L'escapada per 68-50 semblava definitiva, però l'Alba va arribar a situar-se a deu punts ja al darrer període. Però els visitants van arribar ofegats al final i l'entrada de Smits, amb vuit punts en cinc minuts, va segellar el duel.