Les jugadores del Cadí la Seu tindran aquest dissabte, al País Basc, el seu tercer partit de la setmana. A la pista del Gernika se les hauran amb un adversari que ha iniciat bé la Lliga Femenina i es posen com a objectiu trencar la sèrie de dues derrotes rebudes en els darrers dies. Una va ser al Palau d'Esports amb el potent Perfumerías Avenida (37-73) i la segona, en competició europea, a la pista del Basket Landes, per 65-60, a l'Eurocup.

En la Lliga Femenina, les dones de Bernat Canut tenen una ratxa de 3 victòries i 1 derrota, que és la mateixa que té el Lointek Gernika Bizkaia al qual s'enfrontaran en el partit d'avui, a les 18.30 hores.

En la darrera jornada, l'equip del Gernika es va imposar amb un clar 60-75 en la visita al Bembibre. L'exinternacional Belén Arrojo va anotar 16 punts, i així va demostrar el seu bon estat de forma. És ben coneguda al Cadí ja que va formar part de la plantilla urgellenca en temporades anteriors. També en la victòria de la setmana passada van destacar les jugadores Nikolina Milic (amb 15 punts i 9 rebots) i Julie Nicole Wojta (15 punts i 4 assistències).