19 de octubre de 2019
19.10.2019
Regió7

El CN Minorisa aprova un augment de quotes per fer front al dèficit

La nova junta presenta un tancament d'exercici amb 5.719 euros negatius i un acumulat de 33.597

18.10.2019 | 23:48
La presidenta Montserrat Gomariz (dreta) dirigint-se als socis

El Club Natació Minorisa, amb la nova junta directiva presidida per Montserrat Gomariz, va fer la seva assemblea, la qual aprovava l'augment de quotes del 5,5%. La situació econòmica de l'entitat és delicada: el darrer curs es clou amb un dèficit de 5.719 euros i el deute acumulat puja a 33.597. Es va destacar l'aportació personal del president anterior de l'entitat, Lluís Lázaro, sense la qual encara els números serien més crítics.

La presidenta Montse Gomariz va fer la proposta que la llicència federativa sigui pagada des d'ara per cada esportista i s'augmentin les quotes el 5,5%, fet que haurà de portar a un tancament amb un superàvit de 5.500 euros de cara al proper exercici, i també s'espera la incorporació de patrocinadors. Es va aprovar sense que hi hagués cap vot en contra.

Jordi Serracanta, vicepresident del club, va explicar la voluntat de tornar a tenir ben aviat el nom de CN Manresa i va exposar que s'ha posat en marxa l'Escola Esportiva amb 21nedadors i nedadores. Va explicar que el conveni que hi ha amb Aigües de Manresa va acabar el 31 de desembre passat i que la negociació del nou, en el qual cal demanar l'ampliació de la làmina d'aigua disponible, serà clau per a les necessitats del club i per al seu futur immediat.

Les seccions tenen en aquest moment aquests números: en la natació 85 esportistes (amb tres entrenadors i un coordinador), en natació artística 62 (dos tècnics), en waterpolo 95 (quatre tècnics), en triatló 65 (dos entrenadors) i en màsters 18 esportistes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.