El Casademont Saragossa es manté ferm a la lliga Endesa després de superar amb gran claredat el RETAbet Bilbao Basket en un matx en què la defensa del conjunt aragonès va ser clau, ja que va desactivar l'encert ofensiu dels jugadors bascos.

L'equip dirigit per Porfirio Fisac compareixia davant el seu públic després d'una dolorosa derrota en la seva estrena a la Lliga de Campions i, excepte un mal inici, en la resta del duel va semblar que es volien treure l'espina del partit de Bonn, fet que va assolir davant l'equip que està sent la revelació de la competició de la regularitat.

L'inici del conjunt basc va ser espectacular, amb tres triples que van situar el 0-9 davant uns locals molt desencertats, especialment sota els taulers. Tot seguit, els aragonesos es van refer i, amb les segones unitats a la pista, van poder remuntar al final del primer quart (16-14). En el segon la tendència es va mantenir i el Casademont, liderat per l'exmanresà DJ Seeley, va dominar des de la defensa i va marxar al descans amb nou punts de diferència (36-27).

En la segona meitat els locals van seguir aprofitant les pèrdues del seu oponent i van obtenir una màxima renda de 21 punts (61-40) als darrers minuts del tercer quart. En els deu darrers minuts els aragonesos no van abaixar en cap moment la intensitat, i això va evitar qualsevol tipus de reacció del conjunt d'Alex Mumbrú, que no va poder ni somiar a inquietar el seu rival.