El MoraBanc Andorra continua invicte com a local aquesta temporada després de superar per 87-74 un San Pablo Burgos que va encaixar la primera derrota del curs a la Lliga Endesa.

El conjunt dirigit per Ibon Navarro, que va arribar a vèncer per vint punts de diferència en el dar-rer quart, va fer un joc coral en el qual va destacar el pivot senegalès Moussa Diagne, amb 19 punts, 13 rebots i 28 de valoració, i també la gran sensació d'aquest inici de curs, Tyson Pérez, amb 14, 8 i 24 respectivament.

Els locals van iniciar el duel més actius i encertats, mentre que als homes de Joan Peñarroya els va costar entrar en el partit. Això es va traduir en un parcial de 12-5, que va forçar l'extècnic del Baxi a demanar minut. Posteriorment, un parcial de 0-7 va tornar a igualar el matx. A partir d'aquí hi va haver igualtat, i els deu primers minuts es van tancar amb un triple sobre la botzina de Jeremy Senglin (19-16). En el segon quart la tendència va ser pràcticament la mateixa, i els andorrans van obtenir una màxima renda de vuit punts (34-26). Novament, temps mort de Peñarroya i posterior reacció per empatar a 36. Nacho Llovet va posar el seu equip davant en l'electrònic a la mitja part de l'enfrontament (39-38).

Tornant de vestidors, el MoraBanc va ser un cicló en atac i, amb una defensa al límit i amb un joc coral, van agafar catorze punts de marge al final del tercer quart (66-52). En els deu darrers minuts els locals no van abaixar el ritme i van arribar als vint punts d'avantatge gràcies a un triple de David Walker (77-57). Els visitants van reaccionar i es van posar a deu (80-70), però els andorrans no es van deixar sorprendre i van sentenciar amb un triple de Hannah.