L'Atlètic de Madrid i el València van repartir-se els punts en un duel molt anivellat al Wanda Metropolitano (1-1). El conjunt blanc-i-vermell es va avançar gràcies a un gol de Diego Costa que no va fallar des dels onze metres després que l'àrbitre xiulés mans a dins de l'àrea de Txérixev.

Els de Simeone van estar a punt de fer el gol de la tranquil·litat en diverses ocasions però, lluny d'aconseguir-ho, van acabar arribant els nervis, sobretot quan al minut 82 Parejo va enviar la pilota al fons de la xarxa amb un obús llunyà de falta directa que feia pujar l'1-1 en el marcador. En els últims compassos, els d'Albert Celades van fer un pas endavant i van estar apunt de sentenciar el duel al seu favor. El valencianista Lee Kangin es va expulsar en el minut 90, després de cometre una dura entrada al colombià Arias. Amb aquest empat, els madrilenys no aixequen el cap.