L'Iberostar Tenerife arriba avui a Manresa de pas per jugar el partit de lliga i viatjar demà cap a Montenegro, on dimarts juga en la Lliga de Campions davant del Mornar Bar. Els canaris han tingut una setmana moguda, amb victòria a Europa però també havent de solucionar la fugida de l'ala Kyle Singler. El júnior Alberto Cabrera ha viatjat amb la formació insular per completar la convocatòria. Fins ara, a l'ACB, dues victòries i dues derrotes. De moment, el calendari ha determinat que només hagi disputat un partit lluny del Santiago Martín, amb un bon triomf a la pista de l'Unicaja.

En la prèvia, el seu tècnic, Txus Vidorreta, va destacar que «en el Manresa ha tornat el seu jugador més representatiu, Ryan Toolson, i això canvia fins i tot els rols i les places d'americans que puguin gastar, i més amb l'entrada de Mitrovic. Estarem atents als jugadors descartats. Anem a una pista molt difícil en què cal jugar dur, en què el públic pressiona i el rival té qualitat. Han mogut dos cops la plantilla, amb les arribades de Dulkys i de Mitrovic, i les dues darreres temporades juguen amb molta ambició».

Sobre l'estil de joc dels bagencs, Vidorreta va explicar que «Dani Pérez està duent el ritme de l'equip davant de la baixa de Fer-rari i la presència de Toolson el converteix en el principal focus ofensiu, encara que Vaulet i Pere Tomàs ho estan fent bé, i té jugadors grans com Kravish o Sakho, un bon tirador com Magarity i un home conegut per tothom com Eulis Báez. És una bona plantilla i haurem de fer un partit molt seriós per tenir opcions de victòria» en el duel d'avui.