El Catalana Occident es va retrobar amb la victòria en la darrera jornada davant un Girona guer-rer fins al final. El partit, a priori, es presentava més còmode del que s'esperava per al Manresa. El rival, amb el hàndicap de visitar el Vell Congost amb només nou efectius, va haver de tirar de físic i esperit competitiu. Així ho va fer en el primer període i, sobretot, en el segon.

El Manresa, tocat, no trobaria encert fins a la segona part, quan perdien de 15. La resposta manresana, un parcial guanyador de 27-9 amb el qual el marcador indicaria 53-50. L'últim quart va ser molt disputat fins al final. Primer, el Manresa rebria un 0-9 per després contestar amb un 10-0 a falta de dos minuts per a la fi. El Girona ja no es va recuperar. L'intent de dos triples desesperats va fer aigües i el Catalana Occident va esgotar la possessió a falta de 20 segons amb el definitiu 77-74.