Segueix la situació d'urgència de l'Espanyol després de la nova derrota que va patir ahir el club blanc-i-blau a casa contra el Vila-real (0-1), en el debut de Pablo Machín a la banqueta local com a substitut del surienc David Gallego. El punt positiu d'aquest partit va ser la millora en el joc de l'equip blanc-i-blau, que en llargs trams del partit va ser superior al rival. No obstant això, les ocasions no van acabar en gol i l'Espanyol va patir una altra derrota.

El domini dels blanc-i-blaus durant la primera part va ser clar, van tenir ocasions diverses i van arribar molt més a porteria que com ho feia l'equip amb Gallego en les últimes jornades. L'afició de l'RCDE Stadium va estar bolcada amb els jugadors, però en un refús de Diego López, al minut 17, el davanter groguet Toko Ekambi va anotar sense oposició el primer i únic gol de l'enfrontament d'ahir.

Debuta l'olesà Víctor Gómez

Pablo Machín va provar amb nous futbolistes que fins al moment no havien tingut protagonisme aquesta temporada a l'Espanyol, un dels quals va ser el jove jugador d'Olesa de Montserrat Víctor Gómez. El lateral dret va debutar amb bona nota amb el primer equip, va ser incisiu pel seu costat i les seves centrades van crear perill a la porteria rival. En defensa també va estar correcte. Caldrà veure si Machín segueix comptant amb l'olesà.