El Monbus Igualada va haver de suar de valent per tombar un Maristes Ademar que es va mostrar molt batallador al pavelló de les Comes (74-71). Amb aquest resultat, els homes anoiencs, que segueixen sense conèixer la der-rota en els cinc partits que han disputat fins ara, colideren la classificació del grup C-A de la lliga EBA juntament amb el Vic-Universitat de Vic.

Els jugadors dirigits per Jordi Martí van sortir a la pista millor que el seu rival, i al final dels deu primers minuts ja tenien vuit punts d'avantatge en el marcador (20-12). El segon quart va estar molt més anivellat, i els atacs es van imposar clarament a les defenses. De la situació en va treure profit l'equip anoienc, que va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts de marge (45-38).

El Maristes no es rendeix

En la segona meitat l'anotació dels dos conjunts va baixar de forma evident, i els badalonins encara es van acostar més en l'electrònic al final del tercer quart (56-52). Per tant, tot s'havia de decidir en els deu darrers minuts, i en aquests els igualadins van saber aturar les escomeses del seu lluitador rival i van aconseguir una treballada victòria. El jove pivot senegalès Pape Bocar Sall, amb quinze punts i dinou crèdits de valoració, va ser el millor dels locals i va confirmar que ja està del tot adaptat al sistema de joc del seu nou equip. El proper partit del Monbus Igualada serà el proper dissabte 26 d'octubre a partir d'un quart de set de la tarda, quan visitaran el terreny de joc del Mcnteam SESE barceloní.