La Salle Manresa S. Gol no va tenir el seu millor dia i va caure derrotat a la complicada pista del Club Natació Sabadell, que es va imposar per tretze punts de diferència (79-66).

Els compassos inicials del matx van estar clarament marcats pel desencert en el llançament dels jugadors dirigits per Toni Mañosas. Això ho va saber aprofitar el conjunt local per imposar un ritme de joc lent, el que més afavoria els seus interessos, i obtenir cinc punts de renda al final del primer quart (18-13). En el segon, la tònica va ser pràcticament la mateixa i els vallesans van ampliar la diferència fins als vuit punts a la mitja part de l'enfrontament (39-31).

En tornar dels vestidors, els homes manresans, que en tot moment van mostrar una bona actitud, no es van rendir i es van situar a només quatre punts del rival. Tot seguit, el Sabadell va saber aprofitar la seva experiència i superioritat física per tornar a escapar-se en l'electrònic al final del tercer quart (59-50). En els darrers deu minuts, els locals van saber controlar en tot moment la diferència i els bagencs no van tenir cap possibilitat de tornar a entrar en el partit. En la propera jornada, La Salle Manresa S. Gol tornarà a jugar al seu pavelló, davant el Ribes, en un matx que s'iniciarà dissabte a les 19 hores.