El Sallent no va aconseguir salvar cap punt en el matx que el va enfrontar a les Franqueses. Els locals van pagar car la joventut de la seva plantilla, amb diversos jugadors de categoria juvenil, i, a més, van topar amb un rival amb molta experiència en la categoria. L'enfrontament va estar marcat per la igualtat entre els dos conjunts, amb un joc travat, i amb poc control de la pilota en els dos costats.

Tot i això, un cop superat l'equador de la primera meitat, els visitants es van avançar gràcies a un greu error en la sortida de pilota dels sallentins que Balde Ba va saber aprofitar. Els bagencs van reaccionar molt ràpid al gol encaixat i, en una jugada aïllada, van restablir la igualtat en l'electrònic gràcies a una magnífica rematada des del segon pal de López. Tot i que el marcador ja s'havia mogut dues vegades, els dos equips arribaven amb comptagotes a la porteria contrària i ni tan sols aconseguien fer treballar la defensa contrària, de manera que el resultat ja no es va tornar a moure abans del descans.

A la represa, la tònica del partit no va variar, però les Franqueses es va tornar a situar amb avantatge en una nova badada de la defensa bagenca. Però els locals no es van rendir i van disposar de dues bones oportunitats que el porter vallesà va aturar. Ja en el tram final de l'enfrontament, els visitants van marcar el gol de la sentència a través de Sarr. La der-rota manté el Sallent a la zona baixa de la classificació, amb només sis punts sumats en les set jornades disputades.