Els sesrovirencs van oposar una ferma resistència al líder de la competició durant el primer període, ben dirigits des de la banqueta per Oliver Roy i Fran Cabarero. Els locals van assolir un màxim avantatge al minut 20 (10 a 7) i a l'equador del partit només cedien per dos gols (11 a 13).

Malgrat la superioritat física i tècnica i la superior experiència dels seus jugadors, els barcelonins van arribar al minut 45 sense adquirir un marge definitiu (22 a 25). Van haver d'esperar a l'últim tram del matx per apaivagar l'ambició local i sentenciar el triomf.

Tot i encaixar quatre derrotes en cinc partits, el CH Sant Esteve Sesrovires és dotzè amb 2 punts, empatat amb el JH Mataró i el CH Palautordera-Salicrú.