El Reial Madrid afrontarà avui (21 hores) la seva primera final de la Lliga de Campions d'aquest curs. Serà a Istanbul, set mesos abans del partit que decidirà el títol i davant seu tindrà el Galatasaray. A més de la delicada situació que té el Madrid a la classificació, una derrota podria posar punt final a la segona etapa com a entrenador al club madrileny de Zinedine Zidane, que podria ser rellevat per un Florentino Pérez que podria tornar a apostar per Mourinho.

Els resultats del Madrid en les dues primeres jornades a Europa han estat dolents. Un 3-0 encaixat al Parc dels Prínceps amb el PSG i un 2-2 al Santiago Bernabéu amb un Bruges que va anar al davant fins als darrers minuts. Ara l'equip és cuer del grup A i necessita d'una victòria a Istanbul per aixecar el vol i no haver d'anar a parar a la Lliga Europa o, fins i tot, fora de les competicions continentals.

Són baixa per a aquesta nit Luka Modirc, Bale i Lucas Vázquez. En canvi, Zidane sí que podrà disposar, si ho creu oportú, de Toni Kroos, Eden Hazard i Dani Carvajal, que no van participar al partit que el Madrid va perdre a Mallorca per 1-0. Per la seva banda, un Atlètic de Madrid en una situació que és molt més còmoda (4 punts al grup D) rep el Bayer Leverkusen, que ha perdut els dos partits.