Amb la classificació europea encaminada, després de l'1 a 10 a la pista del Wimmis, l'Igualada Rigat es podrà concentrar de nou en l'OK Lliga, ja que avui l'equip anoienc juga a la pista del Lloret (21 h) en la cinquena jornada de la competició domèstica.

Els igualadins són colíders amb el Liceo, tots dos equips sense haver cedit cap punt. El rival d'avui, el Lloret, no ha tingut una bona arrancada i en les quatre partits disputats no és ha pogut sumar un punt. Tot i això, el tècnic de l'Igualada Rigat, Francesc Linares, té clar que, malgrat la seva situació, «el Lloret no és el Wimmis. Si els concedim contracops, els aprofitaran perquè tenen jugadors llestos, amb qualitat. A Suïssa ja van provar de fer coses contra defenses tancades».

Del partit amb el Wimmis, Linares ha destacat que «l'equip va jugar amb molta intensitat en atac. Vam rodar molt ràpid, vam pujar molt les línies, un aspecte que feia temps que volíem fer. Vam veure que érem superiors i això va donar, als jugadors, un marge per gaudir perquè a l'Ok Lliga, més aviat pateixes. La tornada serà un partit de tràmit i podrem donar minuts als que no juguen tant».